2310669123 | Καθημερινά 09:00 - 17:00
menu_burger
search
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
Το καλάθι σας είναι άδειο!
2310669123 | Καθημερινά 09:00 - 17:00

Παιδικά αυτοκόλλητα τοίχου Walltastic My Firts JCB Decor Kit (65 Room Stickers)

Κωδικός:

43152

-34%
59,00€ 39,00€
Άμεση Παραλαβή

Παιδικά αυτοκόλλητα τοίχου My First JCB 65 τεμαχίων με υψομετρητή.

Τα παιδικά αυτοκόλλητα τοίχου My First JCB είναι ιδανικά για τους μικρούς λάτρεις των κατασκευών και των μηχανημάτων! Με χαρούμενα σχέδια από εκσκαφείς, φορτηγά και άλλα εργοτάξια, αυτά τα αυτοκόλλητα δημιουργούν ένα διασκεδαστικό και δημιουργικό περιβάλλον στο δωμάτιο του παιδιού σας.

Εύκολα στην τοποθέτηση και αφαίρεση, χωρίς να αφήνουν σημάδια, είναι ιδανικά για να μεταμορφώσουν τον χώρο σε έναν κόσμο γεμάτο δράση και περιπέτεια. Το τέλειο διακοσμητικό για κάθε μικρό κατασκευαστή!


Στην συσκευασία υπάρχουν 6 φύλλα διαστάσεων 34cm x 46cm που συνολικά περιέχουν 65 αυτοκόλλητα.

*Προσοχή η επιφάνεια που θα κολληθούν θα πρέπει να είναι λεία.

-Για πληροφορίες σχετικά με την διαθεσιμότητα των προϊόντων καλέστε μας στο 2310 669 123

-Οι παραγγελίες με τρόπο πληρωμής "κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό" πρέπει να εξοφλούνται εντός 5 εργάσιμων ημερών, μετά το πέρας αυτών η παραγγελία ακυρώνεται.

-Σε περίπτωση που επιλέξετε αντικαταβολή για τρόπο πληρωμής σε μη ετοιμοπαράδοτο προϊόν θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για αλλαγή του τρόπου πληρωμής.

-Σε μη ετοιμοπαράδοτα προϊόντα που πρέπει να γίνουν παραγγελία είναι απαραίτητη η κατάθεση προκαταβολής σε τραπεζικό λογαριασμό, χωρίς την οποία δε προχωράει η παραγγελία των προϊόντων σας και ενδέχεται να καθυστερήσουν παραπάνω.

-Η εταιρία μας δε φέρει καμία ευθύνη για την τοποθέτηση ταπετσαριών από εξωτερικούς τεχνίτες.

-Οι φωτογραφίες που υπάγονται σε πνευματικά δικαιώματα χρησιμοποιούνται στο site μας καθαρά για διαφημιστικούς λόγους. Εφόσον ο πελάτης επιθυμεί να προβεί σε αγορά μιας εξ'αυτών θα πρέπει να καταβάλει το τίμημα για την αγορά των δικαιωμάτων που ανέρχεται ανά εικόνα στα 90€.



Είδατε πρόσφατα

Back To Top
cookie