2310669123 | Καθημερινά 09:00 - 17:00
menu_burger
search
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
Το καλάθι σας είναι άδειο!
2310669123 | Καθημερινά 09:00 - 17:00

Ταπετσαρία τοίχου επιθυμητών διαστάσεων με μπάλα ποδοσφαίρου 08172Q

Κωδικός:

08172q

Ύψος (m):
Μήκος (m):
Επιλέξτε Υλικό
25,00€
Παράδοση σε 4-10

Οδηγός επιλογής και χαρακτηρηστικά ταπετσαριών. 

Vlies NonWoven ταπετσαρία τοίχου

  • Βάρος ταπετσαρίας 240 gr/m²
  • Η ταπετσαρία vlies non woven είναι η νέα γενιά ταπετσαριών κατασκευασμένη από υλικό υψηλής ποιότητας με ματ όψη.
  • Οι κύριες διαφορές σε σχέση με τις χάρτινες είναι ότι είναι πλενόμενες με μεγαλύτερη αντοχή στο πέρασμα του χρόνου και στην τριβή καθώς έχουν διπλάσιο πάχος.
  • Tοποθετούνται πολύ εύκολα και δεν διαστέλλονται με την τοποθέτηση της κόλλας.
  • Μπορεί να τοποθετηθεί σε όλους τους τοίχους ακόμη και σε αυτούς που δεν είναι σε άριστη κατάσταση καθώς μπορεί να καλύψει πολλές από τις ατέλειες τους.
  • Δεν υπάρχει περιορισμός στο μέγεθος της εκτύπωσης και όταν αποφασίσετε να την αφαιρέσετε βγαίνει εύκολα χωρίς να πληγώνει ή να αφήνει υπολείμματα στον τοίχο.
  • Είναι η ιδανική επιλογή για τοποθέτηση σε τοίχους, γυψοσανίδες και για όσους αναζητούν την ποιότητα.


Πλαστικοποιημένη αυτοκόλλητη ταπετσαρία 

  • Βάρος ταπετσαρίας 250 gr/m²
  • Τα περισσότερα χαρακτηριστικά αυτής της ταπετσαρίας είναι ίδια με την υφασμάτινη αυτοκόλλητη ταπετσαρία με την κύρια διαφορά ότι η έξτρα πλαστικοποίηση την καθιστά ιδιαίτερα ανθεκτική στον καθαρισμό της.
  • Είναι η ιδανική επιλογή για το ντύσιμο επίπλων που η επιφάνεια τους είναι λεία χωρίς αυλάκια και προεξοχές(ντουλάπες-πόρτες), προσόψεις ψυγείων, τζαμιών, plexi glass καθώς επίσης και για επαγγελματικούς χώρους.
  • Τοποθετείται σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους
  • Δεν συνίσταται για τοποθέτηση σε τοίχο.


Όλες οι παραπάνω ποιότητες τυπώνονται με οικολογικά μελάνια και δεν περιέχουν τοξικές ουσίες,καθώς επίσης συμμορφώνονται με τους κανονισμούς ασφάλειας  εσωτερικών χώρων ΕΝ 13501-1 2007. 

-Οι φωτοταπετσαρίες επιθυμητών διαστάσεων χρεώνονται με το τετραγωνικό μέτρο με ελάχιστη χρέωση 1 τετραγωνικό.

-Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας προτού ολοκληρώσετε την παραγγελία επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email, ώστε να σας αποστείλουμε την μακέτα στις διαστάσεις σας.

-Χρόνος παράδοσης μία εβδομάδα από την ημέρα της κατάθεσης.

-Σε αυτή την κατηγορία προϊόντων ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ η υπηρεσία αντικαταβολής ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ καθώς γίνεται κατασκευή ειδικά για τον κάθε πελάτη.

                

-Για πληροφορίες σχετικά με την διαθεσιμότητα των προϊόντων καλέστε μας στο 2310 669 123

-Οι παραγγελίες με τρόπο πληρωμής "κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό" πρέπει να εξοφλούνται εντός 5 εργάσιμων ημερών, μετά το πέρας αυτών η παραγγελία ακυρώνεται.

-Σε περίπτωση που επιλέξετε αντικαταβολή για τρόπο πληρωμής σε μη ετοιμοπαράδοτο προϊόν θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για αλλαγή του τρόπου πληρωμής.

-Σε μη ετοιμοπαράδοτα προϊόντα που πρέπει να γίνουν παραγγελία είναι απαραίτητη η κατάθεση προκαταβολής σε τραπεζικό λογαριασμό, χωρίς την οποία δε προχωράει η παραγγελία των προϊόντων σας και ενδέχεται να καθυστερήσουν παραπάνω.

-Η εταιρία μας δε φέρει καμία ευθύνη για την τοποθέτηση ταπετσαριών από εξωτερικούς τεχνίτες.

-Οι φωτογραφίες που υπάγονται σε πνευματικά δικαιώματα χρησιμοποιούνται στο site μας καθαρά για διαφημιστικούς λόγους. Εφόσον ο πελάτης επιθυμεί να προβεί σε αγορά μιας εξ'αυτών θα πρέπει να καταβάλει το τίμημα για την αγορά των δικαιωμάτων που ανέρχεται ανά εικόνα στα 90€.



Back To Top
cookie