2310669123 | Καθημερινά 09:00 - 17:00
menu_burger
search
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
Το καλάθι σας είναι άδειο!
2310669123 | Καθημερινά 09:00 - 17:00

Πόστερ & Κάδρο Coldplay MS029

Κωδικός:

MS029

Επιλογή Διάστασης
8,00€
Παράδοση σε 1-3

Αν είσαι θαυμαστής της μουσικής, τώρα είσαι στη σωστή κατηγορία. Εδώ θα βρείς πόστερ και κάδρα από πορτραίτα των πιο γνωστών και αγαπημένων σου συγκροτημάτων και καλλιτεχνών. Διακόσμησε τον χώρο σου όπως τον ονειρευόσουν.


Αν δε βρεις τον καλλιτέχνη που ψάχνεις μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας και να μας στείλεις τη δική σου εικόνα για εκτύπωση.

Υλικό εκτύπωσης: Non Woven χαρτί 150gr

Επιλογή με κάδρο*
Υλικό κάδρων: Ξύλο, PVC, Plexiglass
Χρώμα: Μαύρο

-Για πληροφορίες σχετικά με την διαθεσιμότητα των προϊόντων καλέστε μας στο 2310 669 123

-Οι παραγγελίες με τρόπο πληρωμής "κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό" πρέπει να εξοφλούνται εντός 5 εργάσιμων ημερών, μετά το πέρας αυτών η παραγγελία ακυρώνεται.

-Σε περίπτωση που επιλέξετε αντικαταβολή για τρόπο πληρωμής σε μη ετοιμοπαράδοτο προϊόν θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για αλλαγή του τρόπου πληρωμής.

-Σε μη ετοιμοπαράδοτα προϊόντα που πρέπει να γίνουν παραγγελία είναι απαραίτητη η κατάθεση προκαταβολής σε τραπεζικό λογαριασμό, χωρίς την οποία δε προχωράει η παραγγελία των προϊόντων σας και ενδέχεται να καθυστερήσουν παραπάνω.

-Η εταιρία μας δε φέρει καμία ευθύνη για την τοποθέτηση ταπετσαριών από εξωτερικούς τεχνίτες.

-Οι φωτογραφίες που υπάγονται σε πνευματικά δικαιώματα χρησιμοποιούνται στο site μας καθαρά για διαφημιστικούς λόγους. Εφόσον ο πελάτης επιθυμεί να προβεί σε αγορά μιας εξ'αυτών θα πρέπει να καταβάλει το τίμημα για την αγορά των δικαιωμάτων που ανέρχεται ανά εικόνα στα 90€.



Είδατε πρόσφατα

Πόστερ & Κάδρο Coldplay MS029
Back To Top
cookie