2310669123 | Καθημερινά 09:00 - 17:00
menu_burger
search
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
Το καλάθι σας είναι άδειο!
2310669123 | Καθημερινά 09:00 - 17:00

Παιδική ταπετσαρία τοίχου δάσος με νεράιδες 696009

Κωδικός:

696009

-46%
35,00€ 19,00€
Παράδοση σε 4-10

Ζωντανέψτε τους τοίχους των μικρών μας φίλων με μια ταπετσαρία και διεγείρετε την φαντασία τους μεταμορφώνοντας ένα απλό τοίχο σε μια πολύχρωμη ιστορία. Σε απαλά ή έντονα χρώματα, με παραστάσεις βγαλμένες από τον κόσμο των παραμυθιών και των ονείρων.

Χαρακτηριστικά ταπετσαρίας:

  • Διαστάσεις ρολλού: 0,53m x 10m
  • Κατασκευασμένη με μη τοξικά υλικά.



  • *Οι ταπετσαρίες αυτής της κατηγορίας προσφέρονται σε ιδιάιτερα χαμηλές τιμές λόγω περιορισμένου αποθέματος. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας πριν την παραγγελία σας , για επιβεβαίωση αποθέματος

    Δείτε βίντεο με οδηγίες τοποθέτησης εδώ

    -Για πληροφορίες σχετικά με την διαθεσιμότητα των προϊόντων καλέστε μας στο 2310 669 123

    -Οι παραγγελίες με τρόπο πληρωμής "κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό" πρέπει να εξοφλούνται εντός 5 εργάσιμων ημερών, μετά το πέρας αυτών η παραγγελία ακυρώνεται.

    -Σε περίπτωση που επιλέξετε αντικαταβολή για τρόπο πληρωμής σε μη ετοιμοπαράδοτο προϊόν θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για αλλαγή του τρόπου πληρωμής.

    -Σε μη ετοιμοπαράδοτα προϊόντα που πρέπει να γίνουν παραγγελία είναι απαραίτητη η κατάθεση προκαταβολής σε τραπεζικό λογαριασμό, χωρίς την οποία δε προχωράει η παραγγελία των προϊόντων σας και ενδέχεται να καθυστερήσουν παραπάνω.

    -Η εταιρία μας δε φέρει καμία ευθύνη για την τοποθέτηση ταπετσαριών από εξωτερικούς τεχνίτες.

    -Οι φωτογραφίες που υπάγονται σε πνευματικά δικαιώματα χρησιμοποιούνται στο site μας καθαρά για διαφημιστικούς λόγους. Εφόσον ο πελάτης επιθυμεί να προβεί σε αγορά μιας εξ'αυτών θα πρέπει να καταβάλει το τίμημα για την αγορά των δικαιωμάτων που ανέρχεται ανά εικόνα στα 90€.



    Δείτε Επίσης

    Ρολό Τοποθέτησης Ταπετσαρίας
    Κόλλα Για Ταπετσαρίες

    Είδατε πρόσφατα

    Back To Top
    cookie